Je co noviga? Stavljajući ovo u naslov sjetio sam se pok. maestra Đinota i kako me je na svoj osebujan način "ukorio" što to jedne prigode nisam napisao po viški...
( Ima još sjajnih Đinotovih mejlova, ali o tom drugom prigodom.)

Sad pazim, bar kad su naslovi u pitanju.Dakle, je co noviga? Evo par novitodi:

Zatvorila se stomatološka ordinacija na Kutu. Susid Matko ( Mr.sci. Matko Božić dr.med.dent. ) zatvara ordinaciju u Visu i otvara u Zagrebu stomatološku polikliniku površine 250 metara kvadratnih u sklopu koje će biti i dentalna kirurgija. Sretno, susid!

Prostor u Visu će prenamijeniti u apartman. Airbnb i booking.com, eto nas!

A što je sa zubnom ambulantom u sklopu viškog doma zdravlja? Morat ću pitat prijatelja Radicu...
Cavleta muče vinogradarsko-vinarske brige. Puno toga je prozeblo, puno je uništila i suša, malo je ostalo, triba dokupit za moći napunit bačve. Pun je posla i ne dolazite ga smetat, morete se doć napit i na drugo misto!Miki je svoju ljepoticu SHEVON privremeno "registrirao" u Grčkoj. Registracija nije baš čvrsta, odlipila se. Mamma Mia! Glumimo grčki otok i Grke. *ebi ga, tako se počinje. Poslije će drugi po svitu glumit nas.

*****

Neki dan tražili su me i pronašli Milan i Marina iz Ljubljane. Prate svakodnevno blog ISSA-VIS-Kut, oduševljeni pozitivom kojom pratim zbivanja u Visu, fotografijama i filmićima. Oduševljeni toliko da su me htjeli upoznati i donijeti poklon. I stvarno, boca misnog vina, med od kestena i kava poklon je od ovih vjernih pratitelja bloga, prijatelja Visa i vjernih gostiju iz Slovenije koji od 2006. godine ljetuju na Visu. Hvala im od srca.
Eto, u Visu mi nitko nikad ništa nije poklonio (u svezi s blogom), donirao ili bar prepoznao oglašivački potencijal pa da kapne koja kuna. Sve/svi bi mujta! A ja sam novi fotoaparat morao zaraditi iznajmljujući sobu i čisteći tuš kabinu (tu sam postao vrhunski stručnjak!) i ostalo. Tako sam još uvijek neovisan, svoj... Što god neki mislili ili podmetali.

Iznenadili su me, pri ruci mi se našao samo mobitel za fotografiranje...

 
Top