Nisu bili nešto kvalitetni, nosač im je bio predugačak i bili su prenisko postavljeni... često su znali svijetliti danju, a gasiti se noću... kamioni su za njih zapinjali i svega dva tri su ostali cijeli. Sve to stoji, ali nedostajat će mi. Sad pogotovo!

Zar sam ja krivo shvatio gradonačelnika ili me on krivo informirao kad mi je potvrdio da će se na Kutu stori feroli zamijeniti novima? Feroli s ferolima, a ne s ovim sivkastim "šlapama"! I to bar od Goveje pa do Jakinovih skala.

Konsternacija i nevjerica; Ivana, Darko, Marija... svi! Ne zbog činjenice  da se skidaju stari feroli nego zbog toga čime se zamjenjuju. Radnici su već došli do Bejbija. Pada ferol po ferol... Zamislite Vatricu bez ferola! Torgu. Lambik...

P.S. Prije objave ovog posta pokušao sam dobiti gradonačelnika na mobitel radi točne informacije. Nisam uspio. Možda zamjenica nešto zna? Kad saznam više - objavit ću.
Update 18:00:

Javio se gradonačelnik, potvrdio mi da nisam još senilan i da je stvarno rekao da će se feroli zamijeniti s ferolima. Čudi se ovome što sam mu opisao... A ja? Ja sam se davno prestao čuditi.
Nek sad bar  za kaznu poskidaju i one ružne ostatke konzola od našeg HEP-a! Kad je već HEP toliko inertan.

 
Top